Stichting NVC Examens is een, door de Examenkamer erkende, onafhankelijke stichting die zorg draagt voor het afnemen van examens in de verpakkingskunde.

NVC Packaging Professional I
Het Beroepsprofiel Operationeel Verpakkingskundige vormt de basis voor de Exameneisen NVC Packaging Professional I. De te examineren onderwerpen en de wijze waarop getoetst wordt, staan vermeld in de Eindtermen en Exameneisen NVC Packaging Professional I.

NVC Packaging Professional II
Het Beroepsprofiel Tactisch Verpakkingskundige vormt de basis voor de Exameneisen NVC Packaging Professional II. De te examineren onderwerpen en de wijze waarop getoetst wordt, staan vermeld in de Eindtermen en Exameneisen NVC Packaging Professional II.

Diploma’s NVC Packaging Professional
Het niveau in termen van het European Qualifications Framework EQF is 5 (NVC Packaging Professional I) en 6 (NVC Packaging Professional II). Voor meer informatie over het EQF, klik hier.

Register NVC Packaging Professionals
Na het behalen van het diploma wordt de naam van de geslaagde kandidaat opgenomen in het Register NVC Packaging Professionals. Neem voor meer informatie over het Register contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Examendata

NVC Packaging Professional I: inschrijven
17 januari 2025
25 april 2025
Locatie: Buitenplaats de Bergse Bossen - Driebergen